Konica Minolta med som hovedsponsor for tredje år på rad

6 Jun 2017

Vi i Kollenhopp er utrolig takknemlige for å ha fått med oss Konica Minolta videre som hovedsponsor for KollenOpp for tredje året på rad. Konica Minolta er godt kjent i hoppmiljøet som en mangeårig sponsor av både bredde og elite innen skihopping i Norge.

 

Konica Minolta er blant markedslederne innenfor salg av nettverks- og programvareløsninger og printere/multifunksjonsmaskiner som tilbyr kopi, utskrift, skann og faks. Markedssjef Rolf-Gunnar Solhaug forteller at Konica Minolta har vært mye tilstede i både Midtstubakken og Holmenkollbakken. "Det føltes derfor som en naturlig forlengelse å sponse KollenOpp. Det er en annen type sportsarrangement enn hva vi er vant til å sponse, men det har likevel en tilknytning til kjente hoppmiljøer." Vi ønsker å bidra til at dette blir en folkefest og et stort årlig arrangement som i tillegg til å ha en bred publikumsappell, vil gi en grobunn til økt rekruttering i innen hoppsporten", poengterer Solhaug.

 

De tidligere utgavene av KollenOpp har de ansatte i Konica tatt utfordringen og deltatt i selve løpet (se bilder fra fjorårets løp over). Det er ingen tvil om at fysisk aktivitet fører meg seg mange positive faktorer inn i et arbeidsmiljø, og vi gleder oss til å se flere av de spreke ansatte på startstreken i år også.

 

Med Kollenhopp som arrangør av KollenOpp går overskuddet fra arrangementet til rekrutteringsarbeid i klubben. På selve løpsdagen vil det være mulighet for alle å låne hopputstyr og prøve skihopping i småbakkene i Midtstulia. I Midtstulia er det hoppbakker i alle størrelser og en unik mulighet for barn i alle aldre til å utfordre seg selv og oppleve hvordan det er å hoppe på ski. Hvis man ønsker å prøve skihopping leier vi ut utstyr til alle som kommer på besøk. Ta gjerne kontakt med midtstulia@gmail.com for å delta på noen av våre treninger der vi har en instruktør til stedet.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Samarbeidspartnere
Show More

© 2018 by KollenOpp | kontakt@kollenopp.no | Kongeveien 5 0787 Oslo, Norge

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle