Et tilbakeblikk til 9. september

24 Nov 2017

9. september arrangerte vi tredje utgave av det spektakulære trappeløpet KollenOpp. Fra sletta i Midtstubakken til toppen av verdens mest kjente hoppbakke og Norges mest besøkte turistattraksjon: Holmenkollbakken. Årets løp bød på deltakerrekord, personlige rekorder og løyperekord for kvinnene.

 

 

409 deltakerne fikk æren av å oppleve den legendariske Kollentåka på sin ferd opp de 800 trappetrinnene til toppen. Erik Udø Pedersen var raskest av alle og stakk av med seieren på imponerende 07:12:9 rett foran Arne Post og Olaf Talmo. I kvinneklassen knuste årets beste kvinnelige motbakkeløper Karoline Holsen Kyte løyperekorden med tiden 08:08!! På plassene bak fulgte Sofie Mohn og Malin Hoelsveen. Fullstendig resultatliste finnes her

 

Vi som arrangør ønsker å skape et «show-preget» breddearrangement for både eliteutøvere og mosjonister med lav terskel for deltakelse. Med de mange postive tilbakemeldingene vi har fått fra deltakere, frivillige og sponsorer føler vi at vi har lykkes :) En viktig ingrediens i dette er gleden, entusiasmen og heiaropene fra deltakere og tilskuere.
I år fikk vi også med oss representanter fra hopplandslaget til å lage litt ekstra show, hvor Richard Haukedal, Anniken Mork og Bjørn Einar Romøren stilte i hopputstyr og løp løypen som en stafett med skiene på skuldern!! Se omtale i Akersposten 

 

Se forøvrig stor bildereportasje på Kondis.no.  eller  bla blant de mange hundre bildene på vår facebookside . 

 

Med dette er vi nå klare for å arrangere 4. utgave den 8. september. Påmeldingen åpner 8. februar

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Samarbeidspartnere
Show More

© 2018 by KollenOpp | kontakt@kollenopp.no | Kongeveien 5 0787 Oslo, Norge

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle