Trappeløpsglede på høyt nivå

8 Sep 2018

 

For fjerde året på rad fylte fantastiske trappeløpere Midtstubakken og Holmenkollbakken med glede. 381 deltagere i alderen 10 til 65 år tok seg opp de 800 trappetrinnene fra bunn av Midtstubakken til toppen av Holmenkollen. 

 

1/9

For fjerdet året på rad fullførte alle som startet, noe vi er ekstremt stolte av som arrangører. Dette er et trappeløp for alle, og vi er stolte av å kunne gi en fantastisk mestringsfølelse til alle som fullfører. Det er det vi verdsetter mest i dette løpet, nemlig å skape gode opplevelser for alle som deltar. Takk for det!!

 

I tillegg så har vi selvfølgelig våre super athleter som virkelig pushet grensene til det maksimale. Erik Udø Pettersen slo en rekord som visstnok var uslåelig, og kom i mål på 06:48. Det skal nesten ikke være mulig. Vår debutant Even Brønbo Dahl tok den imponerende 2. plassen på 07:08 og KollenOpp traveren Henrik Holstad leverte nok en fantastisk prestasjon med 3. plasss på 07:32. 

 


I kvinneklassen var det også mange imponerende tider. Her stakk Malin Hoelsveen, som kanskje forventet, av med seieren på 08:29. En Jente på 13 år som virkelig holder et høyt nivå på motbakkeløp. Julie Marie Larsen fulgte rett etter på 08:46 og sammen med debutanten Karianne Jevne på 09:22 utgjorde de pallen for kvinner. Vi bøyer oss i trappetrinnene for dere. 

 

Fullstendig resultatliste finner du her: https://live.eqtiming.com/40622

 

Mange bilder ble tatt og over 600 bilder ligger til opplastning på facebookSatser på at de er på plass snart

 

Har du tatt bilder, del de gjerne med oss på facebook eller instagram @kollenopp #kollenopp

 

Håper å se alle igjen neste år!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Samarbeidspartnere
Show More

© 2018 by KollenOpp | kontakt@kollenopp.no | Kongeveien 5 0787 Oslo, Norge

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle