To nyheter i KollenOpp 2020

11 Feb 2020

Vi har to fantastiske nyheter til dere i årets utgave av KollenOpp.

 

1 - KollenOppTur, er en helt ny klasse som innføres i år. Meld deg på i klassen KollenOppTur dersom følgende beskrivelser passer deg best :

 

Du ønsker ikke å konkurrere og sluttiden spiller ingen eller liten rolle. Du ønsker rett og slett en hyggelig tur opp trappene til toppen av Holmenkollbakken med muligheter for å ta bilder underveis eller stoppe når det passer deg. Du kan starte når som helst i det angitte tidsvinduet på 30 minutter og ta turen opp KollenOpp-løypen i større grupper sammen med venner, kjæresten eller familien. Du er like fullt med i KollenOpp og får ditt eget startnummer, muligheter for uttrekkspremier og årets KollenOpp medalje når du passerer mål på toppen av Holmenkollbakken. Tiden din vil ikke bli registrert, men du vil bli registert som fullført. KollenOppTur vil starte ca. 13:15 og må avsluttes senest 14:30.

 

2 - KollenOpp 2020 t-skjorte - For første gang i historien av KollenOpp blir det mulig å kjøpe en offisiell KollenOpp trøye ved påmelding. Du må melde deg på innen 12. August til å få tak i en av de kule t-skjortene våres. Ved påmelding må du bare krysse av at du ønsker trøya og angi hvilken størrelse du ønsker å bestille. T-skjorten får du når du henter startnummeret ditt på løpsdagen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Samarbeidspartnere
Show More

© 2018 by KollenOpp | kontakt@kollenopp.no | Kongeveien 5 0787 Oslo, Norge

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle