Støtt rekrutteringen til hopp- og kombinertsporten – Meld deg på KollenOpp

12 Feb 2020

 

KollenOpp blir, som sikkert mange har fått med seg, arrangert av Kollenhopp. Kollenhopp er norges største hopp- og kombinertteam, og vi har treningsgrupper for barn fra 6 år og helt opp til senioralder. Vi har et flott rekruttanlegg I Midtstulia med k10, k20, k40 og k60, som er åpent for aktivitet hele året. Rett og slett det komplette stedet å starte med skihopping.

Det er trenerne I Kollenhopp, med Carlo Brömel og Marius Huse I spissen, som startet KollenOpp og står som hovedansvarlig for planlegging og organiseringen av løpet. Samtidig må alle utøverne med foreldre hjelpe til både før, under og etter arrangementet.

Grunnen til dette er at alt overskudd av KollenOpp går direkte til rekrutteringen av nye utøvere og aktivitet I småbakkene I Midtstulia. Så når du løper opp til toppen av Holmenkollen har du faktisk vært med å støtte oss I det arbeidet vi gjør. Kanskje det er akkuratt din

skyld at det kommer en ny Jarl Magnus Riiber eller en ny Marius Lindvik på toppen av pallen I wc om en del år? Det er uansett en viktig inntektskilde og en morsom jobb å få dette på plass hvert år. 

 

Hvis dere har noen barn som ønsker å prøve skihopping, er det bare å sende en mail til midtstulia@gmail.com, eller finne oss på facebook @Midtstulia rekruttanlegg. Hvis noen ønsker å være sponsor til norges råeste trappeløp KollenOpp eller beste hoppe- og kombinertteam Kollenhopp, er det bare å sende en mail til erlend.munkeby@gmail.com

 

Meld deg på HER 

 

hilsen

 

TEAM Kollenhopp & KollenOpp

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Samarbeidspartnere
Show More

© 2018 by KollenOpp | kontakt@kollenopp.no | Kongeveien 5 0787 Oslo, Norge

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle