Konica Minolta fortsetter som hovedsponsor

14 Jun 2018

Vi i Kollenhopp er utrolig takknemlige for å ha fått med oss Konica Minolta videre som hovedsponsor for KollenOpp for fjerde året på rad. Konica Minolta er godt kjent i hoppmiljøet som en mangeårig sponsor av både bredde og elite innen skihopping i Norge.

 

Konica Minolta er blant markedslederne innenfor salg av nettverks- og programvareløsninger og printere/multifunksjonsmaskiner som tilbyr kopi, utskrift, skann og faks. De hjelper oss med å utforme og lage plakater for KollenOpp. Markedssjef Rolf-Gunnar Solhaug forteller at Konica Minolta har vært mye tilstede i både Midtstubakken og Holmenkollbakken.
- Det føltes derfor som en naturlig forlengelse å sponse KollenOpp. Det er en annen type sportsarrangement enn hva vi er vant til å sponse, men det har likevel en tilknytning til skihopping og det er et fantastisk flott arrangement. Vi ser at dette allerede er en folkefest med et bredt publikumsappell, og dette vil kunne gi en grobunn for økt rekruttering i innen hoppsporten.

 

De tidligere utgavene av KollenOpp har flere av Konica Minolta sine tatt utfordringen og deltatt i selve løpet. Det er ingen tvil om at fysisk aktivitet fører meg seg mange positive faktorer inn i et arbeidsmiljø, og vi gleder oss til å se flere av de spreke ansatte på startstreken også i år.

 

Med Kollenhopp som arrangør av KollenOpp, går overskuddet fra arrangementet til rekrutteringsarbeid i klubben. På selve løpsdagen vil det være mulighet for alle å låne hopputstyr og prøve skihopping i småbakkene i Midtstulia. I Midtstulia er det hoppbakker i alle størrelser og en unik mulighet for barn i alle aldre til å utfordre seg selv og oppleve hvordan det er å hoppe på ski. Hvis man ønsker å prøve skihopping leier vi ut utstyr til alle som kommer på besøk. Ta gjerne kontakt med midtstulia@gmail.com for å delta på noen av våre treninger der vi har en instruktør til stedet.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Samarbeidspartnere
Show More

© 2018 by KollenOpp | kontakt@kollenopp.no | Kongeveien 5 0787 Oslo, Norge

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle